КПІ ім.Сікорського відкриває безкоштовний курс з літакобудування для інженерів


ІПО КПІ ім. Ігоря Сікорського за підтримки компанії «Прогрестех-Україна»оголосив набір на навчання за програмою підвищення кваліфікації «Основи конструювання авіаційної техніки», що відбуватиметься з 14 березня до 20 травня 2022 року

КПІ ім.Сікорського відкриває безкоштовний курс з літакобудування для інженерів

Подати заявку на курс можуть інженери будь-яких спеціальностей з досвідом роботи, випускники та студенти-магістранти технічних університетів. Серед інших вимог - вища технічна освіта, володіння знаннями з основ механіки, матеріалознавства, технології машинобудування, інженерної графіки, навички роботи з конструкторською документацією, англійська мовою на рівні A2 і вище.

Слухачі будуть зараховуватися у групи на  конкурсних умовах. Заявки кандидатів приймаються до 4 березня 2022 року.

Курс навчальної програми ознайомить  з основами будови цивільних літаків, їх облаштуванням, технологічними особливостями виготовлення, а також надасть практичний досвід у використанні систем автоматизованого проектування, підвищить компетентність слухачів в області конструювання авіаційної техніки. 

По завершенню програми випускники отримають можливість працевлаштування в компанії «Прогрестех-Україна» та зможуть долучитись до виконання міжнародних проєктних робіт компанії в рамках замовлень корпорації Boeing. 

Подати онлайн заявку на участь та ознайомитися з деталями можна за посиланням:

Основи конструювання авіаційної техніки - event3000 (jimdofree.com)


01/02/2022
Особистий кабінет

Забули?